Blog

90 procent heeft wel eens iets laten doen

De vraag of je iets aan jezelf zou willen veranderen is altijd controversieel. In alle eerlijkheid denk ik dat iedereen wel eens wat aan zijn lichaam zou willen veranderen. Al is het meer spieren, minder vet, meer haar, minder haar, het gras is altijd groener aan de overkant. Zo was ik laatst bij Haartransplantatie Istanbul, nee niet voor mijzelf, en zij vertelde mij over cosmetische ingrepen die bekende personen hebben laten doen. Het zal je verbazen hoeveel mensen iets aan hun haar hebben laten doen. De lijst is enorm. Het grappige was dat de mensen bij Haartransplantatie Istanbul dit feilloos konden spotten. Ook al zijn deze transplantaties perfect gedaan, Haartransplantatie Istanbul kon alsnog het verschil zien, gewoon omdat dit hun vakgebied is. Laat ik je eens bijpraten over wie vermoedelijk een haartransplantatie heeft laten doen volgens Haartransplantatie Istanbul.

 

De lijst is groot

Ik denk dat de lijst te groot is om in één keer te bespreken. Zo heb ik ook enige tijd bij Haartransplantatie Istanbul gezeten om dit sappige onderwerp te bespreken. Allereerst: David Beckham, deze transplantatie is heel duidelijk om te spotten. Toen hij stopte met voetballen had hij heel dun, haast kaal haar, en nu loopt hij met een volle bos rond. Volgens Haartransplantatie Istanbul heeft ook Wayne Rooney een transplantatie gedaan, maar bij Haartransplantatie Istanbul snapte ze niet helemaal waarom. Want hij was altijd al kaal, hij is nooit echt kaler aan het worden. Een andere bekende Brit met haartransplantatie is Gordon Ramsay. Zijn gefronste voorhoofd kom blijkbaar wel een make-over gebruiken. Ook Elon Musk heeft een heel ander bos haar gekregen. Zoek maar eens naar vroegere foto’s van hem, zo’n nieuwe bos haar krijg je niet van de kapper.

 

Waarom doen veel bekende sterren dit?

Volgens Haartransplantatie Istanbul is het een soort sneeuwbaleffect. Deze sterren zitten namelijk wel allemaal in hetzelfde soort kringetje. Als de ene het doet wil de ander het vervolgens ook. Haartransplantatie Istanbul vertelde dat dit al helemaal zo is in de voetbalwereld. Ergens kan ik dat ook wel begrijpen. In eerste instantie is het heel controversieel. Maar als je doorkrijgt dat weinig mensen het doorhebben, ga je het daarna ook doen. Natuurlijk zal je er ooit wel iets over horen maar ondertussen is het al algemeen geaccepteerd. Volgens Haartransplantatie Istanbul kijkt niemand er meer van op als je een haartransplantatie ondergaat. Dat is in ieder geval zo in de sterren-wereld. In ons nuchtere kikkerlandje is dat anders. Maar volgens Haartransplantatie Istanbul beginnen ook wij er ondertussen aan te geloven.

Laat een antwoord achter