Blog

3x Inspiratie voor Vaderdag

Het duurt nog even voordat Vaderdag voor de deur staat, maar met een goede voorbereiding is niets mis. Je zal namelijk niet de enige zijn die vlak voordat de dag aanbreekt nog hard op zoek is naar een geschikt cadeau. Het is dan ook niet makkelijk ook een cadeau te kiezen, zeker niet voor een man en al helemaal niet voor een man die het zelf ook niet weet. Je kunt voor gemak gaan en bijvoorbeeld een cadeaupakket geven. Als je al een aantal jaar op rij zo’n cadeaupakket geeft en dit jaar juist een meer origineel cadeau wilt geven, dan lees je hier meer over cadeaucategorieën die altijd goed zijn.

 

Voor de klussers

Is jouw vader vaak de hele dag in de schuur te vinden om allerlei klusjes uit te voeren en heeft hij altijd wel een handige oplossing, dan is het aannemelijk dat je een cadeau wilt geven dat goed past bij zijn hobby. Laat je bijvoorbeeld eens informeren over gereedschap en zoek iets uit wat toe is aan vervanging of nog niet in zijn assortiment staat. Bijvoorbeeld een heggenschaar, een nieuwe boormachine of handige gereedschapskoffer.

 

Voor de tuinliefhebbers

Je kent het wel, het eerste zonnestraaltje van het jaar komt tevoorschijn en jouw vader is weer helemaal in zijn nopjes. Hij is de hele dag buiten te vinden en steekt dan ook graag voor de hele familie de barbecue aan. Hij staat dan ook wel bekend als de barbecue koning van de familie. Een nieuwe barbecue of een accessoire set zou het perfecte cadeau zijn. Heb je twee mooie bomen in de tuin staan of heb je veel ruimte over, dan zou je een hangmat kunnen geven. Zo kan jouw vader bij iedere zonnestraal op zijn vrije momenten heerlijk ontspannen in de tuin heen en weer schommelen in de hangmat. Wie wilt dat nu niet? Een paar speciaalbiertjes van zijn favoriete merk erbij en het plaatje is compleet.

 

Voor de relaxte vaders

Houdt jouw vader van gemak en vind hij eigenlijk alles wel goed, dan sta je misschien met je handen in het haar. Hij vind álles goed, maar wat moet je dan kiezen? Denk eens aan wat hij zelf liever niet doet, bijvoorbeeld shoppen. Als je je vader kleding cadeau geeft weet je zeker dat hij er leuk bijloopt, hoeft hij zelf de stad niet meer in én heb jij een extra reden om voor jezelf nog even dat leuke nieuwe boetiekje op de hoek binnen te lopen. Ga bijvoorbeeld voor een nieuwe set sokken, ondergoed, een fijne trui of een mooie pantalon. Net als een portemonnee, hoe krijgen ze die dingen toch telkens zo versleten?

Laat een antwoord achter