Blog,  Trendnieuws

Stijlvol de zomer tegemoet!

Het voorjaar en de zomer komen er weer aan. Warme dagen, lekker zonnetje en hopelijk kunnen we weer veel op stap! Wil je stijlvol de zomer in? Dan is het slim om alvast te kijken naar wat je leuk vindt, en niet onbelangrijk tegenwoordig, of je het wil dragen m.b.t. soort merk en herkomst. Het is daarom verstandig om goed onderzoek te doen zodat je weet waar jouw kleding vandaan komt en of je dit wil dragen.

Ga voor Nederlands!

Nederland heeft een aantal prachtige merken. Ga bijvoorbeeld voor Nubikk schoenen. Nubikk is een Nederlands merk dat sinds 2012 actief is op de markt. Nubikk heeft verschillende soorten schoenen. Ga je voor iets stijlvol of juist voor sportief? Nubikk sneakers kunnen voor in de zomer de perfectie optie zijn! Kijk daarnaast voor duurzame merken, schoenen/kleding die van duurzame materialen zijn gemaakt. Hiermee weet je zeker dat je een goede aankoop doet. Daarnaast is het ondersteunen van merken uit je eigen land een mooie optie om de economie en mode nationaal te houden in plaats van dat we alles uit het buitenland halen.

Durf je eigen stijl te dragen

Durf blote schouders te dragen. Normale zomerjurken zijn een manier om stijlvol (en cool) te blijven zonder al te veel huid te laten zien. Combineer het met een paar sandalen met hoge hakken en draag de ultieme zomeroutfit die je maar kunt bedenken. Het is even wennen, maar als je eenmaal een mooie jurk zonder schouders hebt, wil je nooit meer terug naar de vorige jurk. Voeg vervolgens ook meer kleuren toe. Kies voor felgekleurde werken zoals koraal, blauw of geel voor een frisse zomerlook. Combineer deze kleuren met de neutrale kleuren die je vaak draagt. Houd er rekening mee dat de kleuren een beetje moeten kunnen mengen. Houd je daarom op bepaalde tijden aan felle kleuren.

Accessoires maken het af

Ga voor stijlvolle accessoires! Denk bijvoorbeeld aan een hippe bril. Tegenwoordig hoef je geen bril nodig te hebben om er een te dragen. Kies een stijlvolle bril zonder glazen op sterkte. Daarnaast kan je kiezen voor een leuke handtas, of ga voor een opvallen haardband. Zolang je het vrolijk maak en felle kleuren gebruikt, dan heb je een echte zomerse look! Accessoires kunnen uiteindelijk je hele look afmaken. Zorg er altijd voor dat je draagt wat jij fijn vindt. Ga niet iets aanschaffen omdat een ander dit ook draagt. Het is belangrijk dat je je goed voelt bij hetgeen wat je draagt.

Laat een antwoord achter